Nya grejer, ökad lycka!



Idag testkörde jag min nya delaypedal som effekt i kungsan. Här fick Dogge sig en liten kyss av mitt nya dub-vapen. Ska jag vara ärlig så kom det mesta i dagens program att låta aningen dubigare är det var tänkt. Pedalen passar utmärkt ovanpå matrixsektionen på Yamaha PM3500-bordet som jag använder till vardags, och skäms inte alls för sig även i så fint sällskap som kungsans TC 2290, 2x TC M5000, Yamaha SPX-2000 och ett (nåja...) Yamaha SPX-990. Mmmm, porr...

Tyst å skönt

...har jag det nu, efter att ha mixat en låt åt en kompis. Mmmm. Det är kul, men det hinner flytta in små troll i öronen som sparkar och slåss och skriker och larmar mot slutet och efteråt.

Idag har jag lämnat tillbaka två par skor som jag haft ett år, men som börjat spricka sönder. Inga problem, visst serru sa kassörskan och gav mig alla sedlar hon hade i kassaregistret. Förmodligen var hon en sommarvikarie som kommer få sig en uppläxning rörande villkor för reklamation, samt en snabbinstruktion om hur man sätter in pengar på folks kort.
Jaja, 860 spänn i näven, vad bättre då än att köpa ett halvkilo vindruvor och en schweizernöt? Gött.
Mitt i min nyrikedom tog jag mod till mig och beställde synundersökning på fredag!  Weeee.

Gratis spamadress!

[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Jag tänkte maila ovanstående adress och be dem dra ditt pepparn växer eller ge fan i att spamma kommentarsfältet i min blog. Roligt värre att de på sin hemsida skrivit följande:

"maila då oss på support[at]gratismakeup.se. Byt ut [at] mot "@" detta är endast för att undvika spam-botar"

För att hämnas lite barnsligt så här på söndagkvällen bjussar jag eventuella spambots som besöker sidan på deras riktiga adress. Lycka till!


Vem vill hyra vår lägenhet?

Finfin 3:a i solna uthyres mellan 16 sept och 14 nov till skötsam människa. Nåt för dig?

Nääjee

Rackarns synd att Jörgen skulle tappa pingissemin! Det hade varit värt de andra fiaskona om han kunnat snuva kineserna på ett OS-guld vid 42 års ålder.

Gårdagens gigbilder



Igår spelade East-West Divan Orchestra i Berwaldhallen. Alltså orkestern som består av palestinier och israeler huller om buller i fungerande harmoni. Eller möjligen ett hundratals sellouts som gör det för pengarna men hatar varandra. Hur som helst, en man på Judiska Teatern bestämde sig för att utsätta en gräsplätt på Djurgården för konserten, och lät uppföra två mäktiga PA-torn på var sin sida om en gigantisk LED-skärm. Allt för konsten och mellanöstern, dessutom gratis för alla som ville se och höra.



Och vad är väl bättre att visa på en LED-vägg i multimiljonklassen än ett pixligt webklipp som inte går att blåsa upp i helskärm? Nån bestämmare fick idén tio minuter innan gig, och efter en strapatsrik jakt på internetuppkoppling, kablage och adaptermojar kom klippet äntligen upp på väggen. Videokillen satt och hukade bakom kontrollbordet medans klippet rullade. Kvalitet bodde inte längre på Djurgården.

Resten av kvällen jobbade jag upp en förkylning av vätan som trängt in i benmärgen efter kvällens spöregn. Det var väldigt väldigt synd om mig, sen läste jag om den här lilla killen och fick lite perspektiv på livet. Sorgligt.

Brutta och konsten att elda upp sig från stillastående

Brutta borstar tänderna och tittar på när jag äter mat:

B: Om du var otrogen och jag slängde ut dig, vart skulle du ta vägen då?
D: Tjaa, till hon jag var otrogen med förmodligen.
B: ...
B: Men du får ju inte lämna mig!!!
D: Hahaha
B: Vad har hon för nummer??!!

Puss på dig B!

Min helg som bilderbok



15-20 000 snorhyvlar utan nåt vettigare för sig kom för att se "Sveriges största gratiskonsert", som kommersiella radiokanalen The Voice anordnar varje år. Jag körde monitor och kunde gå på toa om det knep, värre var det för Jonas som rattade utljudet från lilla aluminiumslottet i mitten av bilden.



Först ut var Petter med diverse sidekicks, men ballast var ändå - som alltid - DJ Sleepy. Lägg märke till damerna som är inhägnade till höger, de s k Golden Seat-vinnarna. De fick sitta blick stilla på sina stolar mellan 1630 och 2230 med lika ljusa utsikter till toabesök som Jonas. Röda lådan är en liten radiostudio där artisterna intervjuas direkt efter gig.



Mange Schmidt var också där, och gästades lågoddsat av Petter. Sleepy fortfarande ballast.



Vi snabbspolar förbi lite snubbig Hip Hop såsom Adam Tensta, Colby, Million Stylez, Ironik och Crossfire för att hitta konsertens enda kvinnliga fägring. Brick n Lace hette dessa trevliga Jamaicanskor som sjöng lite Beyonceish.



Avslutade konserten gjorde Flo-Rida som lite busigt körde 45 min istället för 12. Scenchefen var arg, radioproducenterna var jättearga, men argast av dom alla var jag eftersom dumfan hällde vatten på fina trådlösa mikrofonen. Tyvärr vågade ingen säga till 1,90 m tatuerad livsfarlig gangsta, så alla hytte med nävarna i smyg och muttrade arga saker över radion istället. Där fick han.



Sen var det efterfest i tre timmar - med dansare, påfåglar, sambatåg och DJ. Jättekul var det säkert, om man inte hade varit där från kl 10. Sen rev vi skiten och tog en öl. En miss i sammanhanget var att festen sponsrades av Red Bull, men inte av vodka i någon form. Dåligt. Även lime fick man ta med själv. Dubbelt dåligt.

Hörni!

Vad gör man egentligen när man är ledig? Nu när Ung08 är över i kungsan har jag plötsligt nån dag ledig framför mig. Vad gör man då? Vem fixar mat åt en? Måste man gå och lägga sig nån speciell tid? Hjälp!

Sportkläder - Mode 1-0

Spenderade en timme idag på Stadium eller nån liknande klädaffär, sportaffär är att ta i när man rör sig i huvudstaden.  Alla som nånsin sett en 08 i skidbacken vet vad jag pratar om. Ska man ploga ska man ploga med stil, dvs i skidställ för 7000.  Hur som helst, målet för dagen var att hitta springskor att jogga bort valkarna med. Tyvärr hittade jag inga i min prisklass som  inte såg ut som rymdlego eller vassdrag, så jag letar vidare.

Varför är sportkläder så sjukt fula?

RSS 2.0