Sista på ett tag!

Nu drar jag och Brutta till Sydamerikat på semester! Vi kommer i mån av uppkoppling att skicka små underrättelser om vår resa via Resdagboken! Så kanske inte så mycket bloggande på den här sidan då på ett tag, men för att stilla den uttryckta nyfikenheten ska jag som en sista gest av publikfrieri lägga upp en bild på mig och mina nya brillor!



Vi hörs då, okejharebra.

Saker jag aldrig gjort men inte sa

MMS

Saker jag aldrig gjort men inte saknar del 1: Nollats KTH-style


Och sen så

har jag väl inte så jättemycket att göra just nu. Men det kanske har framgått?

Förresten

så är jag förkyld. Men det kanske har framgått?

Titta vad jag hittade



Jag vet, det ser ut som jag, men det är bara en ballong fylld med snooooooor.

2 bra, 1 dålig och 1 osäker grej

Bra 1: Jag tror jag till slut har fått styr på låten jag mixat i tre evigheter nu, vilket är bra eftersom deadline är på tisdag.

Bra 2: Ikväll blir det palt! Massor av palt! Och vargtass!

Dålig 1: Nu jämarns måste jag diska innan gästerna kommer, annars kommer Brutta se till att jag får ljuga om att ha gått in i skåpdörrar och sånt.

Osäker 1: Kanske blir det färsching och EWF-tribute ikväll, kanske ska jag snyta ut min vikt i snor ikväll.

Om att vara lite som Cosby

Igår vändes våra liv upp och ner en smula. Utan att ha planerat nån middag eller annat major event här hemma så var huset full halva kvällen. Först svänger en polare förbi efter jobbet så vi kan spela in lite gitarr på en låt, sen kommer en annan under tiden för att hämta en jacka och stannar över lite middag. Som Brutta har lagat!! Det sistnämnda händer mycket sällan, hon har nämligen ansvar för helt andra viktiga livsuppehållande funktioner. Sen dimper Bruttas far in och ska inhysas i gästrummet ett par dar. Värsta fritidsgården blev det, som när man var liten och alla man kände bodde i samma kvarter och våldgästade varandra stup i ett. Precis som i Cosby blev det förresten. Fast utan roliga tröjor.


Så vill jag kunna spela!

Super Mario Bros. 2 Theme, Gypsy Jazz-Style | Viral | SPIKE.com

Packa smart

Hörni, vad ska man ta med sig på en tvåmånadersresa om man nu ska lämna datorn och andra livsuppehållande system hemma? Det får inte vara tungt, ömtåligt eller stort. Tipsa!

Och yatzy är förresten redan taget!

Jag och Brutta har vart på fest

Jag tycker om fester. Och Brutta. Mmmmmm.

Mina fyra ögon och jag

Nu är jag officiellt 4-eyes, mina brillor har kommit. Svinballa, ser ut som en uppochnervänd Cheva med sånt där lackat fanér längs med sidan. Har dock inte vant mig vid att se skarpt än, så mina ögon har fullt upp med att lära sig finlira med fokuserandet. Jag känner mig full. Man kan säga att förfesten för imorrn har börjat. Vi ses hos Cecpek. Om jag inte sprungit in i en eternitfasad och brutit näsbenet innan dess.

Krister om att vara ett riktigt fan

Jag, min syster och en halvt besläktad man som vi kan kalla för Krister hade följande underbara konversation på en festlighet nyligen. Det serverades vin. En hel del.

Syster: Jag tycker att ni också borde gå med i facebookgruppen "Mata Per Gessle till tigrarna!"
Jag: Äh, jag har slutat gå med i facebookgrupper, de är så...
Krister: (avbryter) Vadå, jag tycker Gessle är görbra!
Jag: Aha, eller, va?
Krister: Jo, men det är så schysst sommarkänsla i hans låtar!
Jag: Jo, kanske...
Krister: (sjunger) Soooommarnatt!
Jag: Den med Snowstorm?
Krister: Nej just fan, vad är det den heter nu igen??
Jag: (sjunger på skoj) Sommaren är kort...
Krister: Ja! Den är skitbra!

Vinbröllop for teh win.

Räddningen

Jag och B har köpt gårtexskaljackor för vår extrema strapatsresa om två veckor. Tyvärr köpte vi exakt samma modell och färg, och utan öppet köp eftersom vi prutade ner den 20%. Sedan den dagen har jag haft ångest över våra muppuniformer som var för sig är perfekta, men tillsammans gör att det ser sjukt ut. Men! Lo!
En god vän som var på besök provade min jacka, blev förälskad, halade upp storbörsen och är nu stolt ägare till den. Jag har nu hittat samma jacka till samma pris, men i en annan färg! Nu ser jag och B bara ut som negativ av varandra eftersom hennes är ljusgrå med svart logga, och min är mörkgrå med vit logga. Dessutom behöver jag aldrig oroa mig för att hon ska lämna mig för gode vännen, för då kommer de att se ut som muppar.

Nu väntar Kungsan och 76 brassmusiker från Värmdö. Kanske lämna min dub-pedal hemma. Eller? Den kan jag förresten inte ta med mig till Sydamerika eftersom adaptern inte accepterar 115V/55Hz. Det blir två långa månader. Jao.

Slick pappa



Hittade pappas och kanske världens slickaste kassettband när jag rensade lite i gamla gömmor. Och folk undrar var jag fick min slickhet ifrån, men äpplen som faller och träd och allt det där.


RSS 2.0