Det är ju kul att repa!

Jag har aldrig repat så mycket utan nära förestående gig som jag gör nu, och det känns bra! Senaste projektet att rulla igång är en uppföljning på en bejublad tentakonsert som Brutta styrde upp på Krokodil i Piteå. Hon sjunger låtar på svenska som betyder något för henne, kompat av mig och några av våra favoritmedmusikanter. Första repet var otroligt kul! Målet är att det ska vara högt i tak för alla i bandet och att försöka åstadkomma ett sound och en känsla som klipper navelsträngen till originalarren. Med tanke på dessa lösa ramar var det en lättnad att känna hur svänget infann sig inom ett par minuter.
Så småningom blir det en demo att skicka runt för gigraggning, men just nu kan jag lika gärna repa för mitt höga nöjes skull!

Nån som vet nåt bra café eller motsvarande scen som skulle passa oss? Fixar ni gig fixar jag backstagepass och en kopp kaffe :)

Tack alla Takidafans!

Fler och fler väljer av miljöskäl att handla lokalproducerade produkter. Senaste tillskottet i produktutbudet är Menlös Amerikansk Mainstreamrock som produceras av Takida i Ånge. Tester avslöjar att den lokalproducerade varianten visserligen inte känns lika amerikansk som förlagorna, men är minst lika menlösa. Majoriteten av testpanelen gav nämligen Takida samma bottenbetyg som tråkrockarna i amerikanska Nickelback!

RSS 2.0