Klurigt med matte

Nu behöver jag hjälp! Vi har köpt en glöggservis med panna och 10 muggar, exakt hur många vuxenpoäng är det?

Världens bästa jobb. Glimtvis.

Ok, jag har hört Robyn, Maggio och Swingfly. Glädjen över några bra konserter rinner ut i en hög på marmorgolvet för varje minut jag måste sitta och vänta på att DJ:n ska stänga av sig. Alla hoprullningsbara kablar är hoprullade, alla förpackningsbara högtalare är förpackade. Återstår då att sitta och glo på konferensfulla folkmassan som dansar stadshotelldisco i ett par timmar till. När det äntligen sker återstår bara att rodda ihop allt som är kvar, packa in det i budbilen och kasta in det på firman. Suck.

Som tur är finns det trådlöst nätverk, annars hade jag försmäktat på denna ö.

Återanpassning

Första jobbet på tio veckor idag då. Jag har tappat all fingertoppskänsla för en massa livsviktiga arbetsmoment, t ex att direkt se skillnad på ett 16A och 32A uttag, att kunna packa en lastbil på smartaste tetrissättet och ett gäng smarta lyfttekniker.
Det är skönt att få kastas in i hetluften igen, speciellt när det första man får göra är ett gig med Veronica Maggio, Robyn och Swingfly! Ibland är det extra kul på jobbet :)

Ett stycke framtid

Trot om ni vill, vi har slängt ut vår gamla 14" DDR-tv och skaffat en storplatt-TV! Eller, den är bara 32", men icke desto mindre en ökning av bildyta (livskvalité) med 128,6%. Digital-TV har vi fått på köpet ett par månader, ett par miljarder kanaler som man får torgskräck av. Dessutom kan man visa bilder från USB på den! Den praktiska betydelsen av detta, är att alla som stiger över vår tröskel under det kommande halvåret kommer att få 1600 semesterbilder från sydamerika levererade rakt i panna. Just det, vi kommer att go diaprojektor on your asses, 2008 style. Muahaha.

Välkomna!

Julefrid

Såhär i juletider passar det bra med ett klipp med världens elakaste föräldrar:


Tebax

Så var man tillbaka från Sydamerika för den här gången då. Just nu känns det bara jätteskönt att vara hemma, trots att vi har haft en grym resa. Man blir allt lite hemkär när man varit borta ett tag!
Man saknar de små glädjeämnena i livet, såsom att kunna spola ner papperet  i toan utan att det blir sanitär kris.

Första kvällen hemma i lägenheten har spenderats framför datorn och pianot med en påse bilar, njutning! Imorgon ska jag laga riktig frukost med gröt och mackor, nu är det slut på alla avarter av kontinental frukost med vitt fisbröd och kaffe!
Det är helt sjukt hur mycket man kan sakna kaviar, lagrad ost eller vanlig fil. Eller, när man tänker på det, mat som faktiskt smakar något. När vi hade varit nån vecka i Bolivia och Peru var jag helt säker på att jag aldrig nånsin skulle kunna uppskatta mat igen. Allt smakade damm och sten! Jag trodde att sydamerikansk mat skulle vara åt det kryddstarkare hållet, men icke. Damm och sten. Sten och damm. Ibland med en touche av jord.

Imorrn ska jag laga egen mat, med massor av chili, ingefära och koriander, ett slags gastronomisk defibrilator för ett par smaklökar som har lagt sig för att dö tänker jag.

RSS 2.0